Strefa przedsiębiorcy

Trendy w gastronomii na stacjach paliw – specjalnie dla Polskiej Izby Paliw Płynnych komentuje Piotr Kubiczek, Dyrektor Handlowy, Fanex


Liczba oraz rodzaj konceptów gastronomicznych przy stacjach paliwowych w Polsce stale rośnie. Punkty te poszerzają także systematycznie swoją ofertę serwowanych produktów. WIĘCEJ czytaj w majowym wydaniu miesięcznika "Paliwa Płynne". Z pełną ofertą firmy Fanex będzie można zapoznać się na stoisku B14 organizowanych wyłącznie przez Polską Izbę Paliw Płynnych XXVI Międzynarodowych Targów STACJA PALIW 2019

Dziś na stacjach paliw możemy zakupić nie tylko hot-dogi czy zapiekanki – wybór jest znaczenie szerszy. Coraz częściej oferta tzw. przystacyjnej gastronomii, przypomina tę rodem z restauracji. Na niektórych stacjach możemy już zjeść pełnowartościowe dania lunchowe, przyrządzane przez profesjonalnych kucharzy.
Naszym głównym celem jest sprawianie, aby każdy produkt i jego smak był jak najlepszy. Dbamy o proporcje i udoskonalamy receptury tak, aby nasi klienci mieli pewność, że za każdym razem gdy otworzą opakowanie, smak sosu zawsze będzie ten sam, tzn. smaczny i zbalansowany.
Nasze wieloletnie doświadczenie oraz rozbudowana infrastruktura produkcyjna, pozwala nam na komponowanie różnego rodzaju sosów i innych dodatków o ponadprzeciętnej jakości Premium, a do tego w dobrej cenie.

WIĘCEJ czytaj w majowym wydaniu miesięcznika "Paliwa Płynne". Z pełną ofertą firmy Fanex będzie można zapoznać się na stoisku B14 organizowanych wyłącznie przez Polską Izbę Paliw Płynnych XXVI Międzynarodowych Targów STACJA PALIW 2019

Nieustannie stawiamy także na rozwój technologii oraz poszukujemy nowych rozwiązań w procesach produkcji. Dzięki temu, oprócz bardzo dobrego smaku nasze sosy charakteryzują się niezwykle wysoką wydajnością. Ich wyrazisty aromat wydobywany poprzez połączenie poszczególnych składników i przypraw o najwyższej jakości, pozwala na zużywanie mniejszej ilości produktu, przy tak samo dobrym i intensywnym smaku. Klienci bardzo cenią sobie tę zaletę, gdyż ma ona wymierny wpływ na ich budżet zakupowy.

Klienci gastronomii przystacyjnej to coraz lepiej wyedukowani konsumenci, świadomi swoich wyborów, którzy jednocześnie poszukują sosów wyróżniających się, o niebanalnym smaku. WIĘCEJ czytaj w majowym wydaniu miesięcznika "Paliwa Płynne". Z pełną ofertą firmy Fanex będzie można zapoznać się na stoisku B14 organizowanych wyłącznie przez Polską Izbę Paliw Płynnych XXVI Międzynarodowych Targów STACJA PALIW 2019

Źródło: Fanex, fot. arch. Międzynarodowych Targów STACJA PALIW.

Wróć